NBN Reception refit

Posted on Posted in Installs, Interior Fitouts

The Reception is a greeting area for guests. A directional hub and security entry point for visitors and staff. It needs to cater for a variety of needs simultaneously. It needs to portray the professionalism and brand of the organisation it represents.

NBN Lift lobby wall
Lift lobby

 

A new layout with a fresh look was what was needed at NBN Co. Thanks to our friends at Momentum who created a great design for us to build.

NBN Lift lobby B4
Before

 

Starting with the removal of the existing lift lobby fit out, we proceeded to get the site stripped out and prepped for the the base install of the new cabinetry.

 

 

 

NBN Lift lobby right
Lift lobby

 

 

In the lift lobby a new floating wall was built to house the LED light boxes and 8 panel monitor array. This active content greets visitors as they exit the lifts and is a natural lead into the reception area.

 

The reception and waiting area have been clad in a timber veneer that contrasts the printed glass partitions and tiled floor.

 

 

NBN Servery
Servery

 

A new storage area with backlit servery brings functionality together with hospitality in a custom built fixed cabinet.

 

NBN servery b4
Before

 

This new addition opens up a previously boxed in space and allows for self serve refreshments and access to power.

 

 

 

NBN monitor wall
Video wall

 

 

On the opposite wall in the seating area a 4 panel monitor array entertains and informs guests while they wait.

The monitor surround is clad in the same timber veneer as the servery.

 

 

 

 

 

Downloads

Similar projects